Το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, μέχρι το επόμενο, είναι το αυριανό (19/4) για την Εφές Αναντόλου, αφού όπως και στον τρίτο προημιτελικό, δεν υπάρχει το περιθώριο της ήττας. Η τούρκικη ομάδα θέλει τη νίκη ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, εκεί όπου θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο Λονδίνο.

“Κερδίζοντας το τρίτο παιχνίδι της σειράς, δείξαμε ότι δεν θα παραδοθούμε μέχρι το τελικό σουτ του τελευταίου παιχνιδιού. Κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει σε άμυνα κι επίθεση. Πλέον η σειρά είναι 2-1. Το τέταρτο παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα και καθοριστικά της σεζόν για μας.

Όπως και στον τρίτο αγώνα, θέλουμε τον έκτο παίκτη μας, τους οπαδούς, να δημιουργήσουν μία τρομακτική ατμόσφαιρα, όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο αγώνα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα” δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι.

“Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για μας. Πραγματικά χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας να είναι ο έκτος παίκτης, δείχνοντας στον αντίπαλο ότι εδώ είναι η έδρα μας. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι αλλά θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε ότι μας ανήκει” πρόσθεσε ο Σάσα Βούγιασιτς.