Το Ηράκλειο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην Α2, καθώς μετά και την ήττα από τον Αρκαδικό, πήρε οριστικά τον δρόμο για τη Β΄ Εθνική. Στην ομάδα της Κρήτης υπάρχει σαφώς μια σχετική απογοήτευση για την εξέλιξη, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα επέλθει η διάλυση…

Οι παράγοντες του συλλόγου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να… λυγίσουν και θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για να φτιάξουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου στη Β΄ Εθνική και θα επιστρέψει στα… πάνω πατώματα. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς για εξαγγελίες και ουσιαστικές εξελίξεις, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Βασίλης Ράλλης να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Μέχρι τότε πάντως προτεραιότητα των “κυανόλευκων” είναι να τελειώσουν με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα και να παίξουν για την ιστορία τους στους δύο αγώνες που απομένουν.

Το κακό είναι ότι περιορίζονται σημαντικά οι λύσεις για τον Έλληνα κόουτς, καθώς εκτός των δύο κοινοτικών (Μπόγιαν Πέλκιτς και Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς) που ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν και απομένει η επίσημη λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα, εκτός έχει τεθεί και ο Κώστας Αγαπιάδης.

Ο γκαρντ του Ηρακλείου τρυματίστηκε στον αγκώνα στο ματς της Τρίπολης και υπάρχει φόβος για ρήξη συνδέσμων, κάτι που θα φανεί στις εξετάσεις που θα υποβληθεί.