Ο Κώστας Πεχλιβάνης βρίσκεται στο τέλος της αποθεραπείας του από τον σοβαρότατο τραυματισμό στον ώμο και τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο έμπειρος γκαρντ των Ικάρων, με δηλώσεις του στο “Ikaroi-Serres B.C. TV”, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που τον στήριξαν στη… περιπέτεια του, ενώ τόνισε ότι ίσως προλάβει την Σαββατιάτικη συνάντηση με τα Τρίκαλα:

“Βρίσκομαι στο τέλος της αποθεραπείας και σίγουρα θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα. Ίσως προλάβω το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, καθώς θέλω πολύ να αγωνιστώ και πάλι. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου και ήταν δίπλα μου καθ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας“, τόνισε ο Πεχλιβάνης και πρόσθεσε:

“Όποια απώλεια και αν υπάρχει για οποιαδήποτε ομάδα είναι σοβαρή. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι έχουμε κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Στόχος μας τώρα είναι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα της ομάδας μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται…“.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο γκαρντ των Ικάρων σχολίασε: “Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο… Ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται και μας στηρίζουν όμως δεδομένου ότι οι Σέρρες είναι ένας νομός με 200 χιλιάδες κόσμο, θέλουμε και άλλους φιλάθλους στο γήπεδο”.