Ενίσχυση για την Άλμπα Βερολίνου, αποφάσισαν να κάνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον Τζεκέλ Φόστερ. Εξάλλου, η ομάδα του Βερολίνου, έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και είναι και μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Γερμανίας είχε άμεση ανάγκη την ενίσχυσή της, αφού,φέτος μοιάζει… “στοιχειωμένη“! Ο κόουτς της ομάδας, Σάσα Ομπράντοβιτς, έχει κληθεί να αντιμετωπίσει δύο σοβαρότατους τραυματισμούς βασικών παικτών του, του Βούλε Αβντάλοβιτς και του Νέιθαν Πίβι. Ο πρώτος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο και θα χρειαστεί να  μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν αφήνοντας στην Άλμπα ένα μεγάλο κενό στη θέση του πόιντ γκαρντ. Ο Νέιθαν Πίβι από την άλλη, είχε υποστεί έναν επίσης σοβαρό τραυματισμό, πριν καν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της Άλμπα.

Για τον Τζεκέλ Φοστερ, η Άλμπα, θα είναι η τρίτη ομάδα με την οποία αγωνίζεται για τη φετινή σεζόν. Αρχικά, βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου, από την οποία και αποχώρησε λόγω πειθαρχικών προβλημάτων και έτσι βρέθηκε στη Σαρλερουά, την οποία και μόλις εγκατέλειψε!