Η νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία των Ικάρων Σερρών, οι οποίοι κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψουν το χαμένο έδαφος του κακού ξεκινήματος και να πλασαριστούν στην κορυφαία πεντάδα της βαθμολογίας. Στόχος της ομάδας πλέον είναι να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Στη προσπάθεια της αυτή αναμένεται να έχει, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και δύο παίκτες οι οποίοι απείχαν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αποτελούν τις χειμωνιάτικες “μεταγραφές”. Ο λόγος για τους στρατευμένους Χάρη Βοιβατόπουλο και Γιώργο Κουκά, που επιστρέφουν στη διάθεση του τεχνικού τιμ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Στάθη Καμαράκη.

Ο πρώτος, πήρε μετάθεση στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, το οποίο απέχει μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης και επομένως θα είναι σε θέση να μετέχει στις προπονήσεις και να ενισχύσει τους Ικάρους κάτω από τα καλάθια. Από τον Ιανουάριο θα είναι στην διάθεση της ομάδας και ο Κουκάς, ο οποίος απολύεται από τον στρατό και έτσι θα ενισχύσει την περιφέρεια των “κυανοκίτρινων”, που… πληγώθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Πεχλιβάνη.

Ο έμπειρος γκαρντ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε επέμβαση αποκατάστασης της αποκόλλησης συνδέσμων που υπέστη στην κλείδα.