Παρουσιάσεων… συνέχεια στον Κεραυνό Αιγίου καθώς οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν ακόμα μία παρουσίαση, αυτή του Παναγιώτη Τσεκλένη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Θανάση Λιόνα στο προσεχές πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου.

Ο Τσεκλένης είναι 24 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4” και πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Ολυμπιάδα Πατρών, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και τρίτος σε ολόκληρο τον 1ο Όμιλο Νότου με 356 πόντους. Πριν από την Ολυμπιάδα ανήκε στην Ε.Α. Πατρών, από όπου και ξεκίνησε, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, ενώ συμμετείχε και στην Γ’ Εθνική με προπονητή τον τωρινό προπονητή του Κεραυνού, Θανάση Λιόνα.

Στην παρουσίαση, ο νέος παίκτης της Αιγιώτικης ομάδας δήλωσε: “Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με ήθελαν στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα χρονιά με την φανέλα του Κεραυνού και από την μεριά μου θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι πρωταγωνιστικοί”.