Εκεί που όλα έδειχναν πως το παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου του Αετού είχε ολοκληρωθεί, μία αναπάντεχη εξέλιξη ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητήσουν ακόμα έναν παίκτη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Κι αυτό γιατί ο Μιχάλης Κουρής, παρότι είχε υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “κυανέρυθρους” και είχε εκδοθεί το δελτίο του, επέστρεψε… στην Αγία Παρασκευή. Και εξηγούμαστε…

Η τροποποίηση του κανονισμού στην Α2 για την συμμετοχή τριών παικτών κάτω των 22 ετών στο νέο πρωτάθλημα (αντί για τέσσερις που ήταν αρχικά), έκανε την ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη να ενδιαφερθεί για την (άμεση) επιστροφή του νεαρού πλεϊμέικερ στο δυναμικό του συλλόγου. Κάτι που υλοποιήθηκε με χαρακτηριστική ταχύτητα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος του Αετού στο basketblog.gr “δεν πρόκειται να μπούμε εμπόδιο στην καριέρα κανενός παίκτη”, δίνοντας τον τόνο για το… ναυάγιο στη συνεργασία των “κυανέρυθρων” με τον Κουρή. Έτσι, έγινε ανάκληση του δελτίου του 23χρονου πλεϊμέικερ, ο οποίος αποχώρησε από το δυναμικό του Αετού μετά από λίγες, μόλις, ημέρες.

Οι διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν την διάδοχη κατάσταση για τη θέση του πόιντ γκαρντ, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.