Του Θωμά Αυγέρη
22/07/2011 (17:39)

Τα εισιτήρια διαρκείας ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου την οποία παρέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στην οποία μίλησαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Κώστας Πανάκας. Και οι δύο τόνισαν πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να γίνει η ομάδα με τα περισσότερα διαρκείας, αναφέρθηκαν στο δώρο που θα λάβουν οι πρώτοι 1000 ενώ μίλησαν και για χορηγικά προγράμματα αλλά και το θέμα Στογιάκοβιτς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μιλώντας πρώτος είπε: “Για εμάς έχουν μεγάλη σημασία τα διαρκείας. Όχι μόνο ως καλοκαιρινή ανάσα, αλλά κι ως οξυγόνο για την εταιρία. Θέλουμε την υποστήριξη από τον κόσμο η οποία στην ουσία θα μας δώσει ψυχική δύναμη. Πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτη ομάδα στα διαρκείας στην Ελλάδα και θέλουμε να πουλήσουμε όσο χωράει το γήπεδο “.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Πανάκας, που ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες για τα διαρκείας λέγοντας: “Τα διαρκείας θα διατίθενται από τις 25 Ιουλίου. Η διοίκηση αποφάσισε οι πρώτοι 1000 που θα αγοράσουν διαρκείας να παραλάβουν δωρεάν μια φανέλα της ομάδας με το Νο7 και με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς, από τον τελικό του Κόρατς το 1991 στη Γενεύη.

Επίσης θα τοποθετήσουμε πολυθρόνες επισήμων κόστους 3000 ευρώ. Σε ό, τι αφορά τους συνδέσμους, τους ανέργους, τους φοιτητές και τους μαθητές, το διαρκείας θα κοστίζει 75 ευρώ, 20 ευρώ φθηνότερα από τους υπόλοιπους. Επίσης για όλους θα ισχύουν οι έξι άτοκες μηνιαίες δόσεις. Ακόμα θα φτιάξουμε ένα νέο πρότζεκτ. Τους 300 του ΠΑΟΚ. Αυτό θα απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες. Με χαμηλό κόστος, ύψους 1000 ευρώ, θα έχουν προβολή μέσω της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες, θέλουμε να πάρουμε λίγα χρήματα από τους πολλούς κι όχι πολλά από τους λίγους“.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε και στο θέμα του Πέτζα Στογιάκοβιτς για τον οποίο τόνισε: “Αναπτύχθηκε μεγάλη φημολογία γύρω από αυτό το θέμα. Κάποια πράγματα που γράφτηκαν σε εφημερίδες αλλά και σε σάιτ είναι υπερβολικά. Θα βρεθώ με τον Πέτζα όπως βρισκόμαστε κάθε καλοκαίρι για να συζητήσουμε διάφορα θέματα όμως, όχι απαραίτητα αγωνιστικά. Υπάρχει πρόθεση να του προτείνουμε να παίξει στον ΠΑΟΚ, όμως πρέπει να δούμε και την φόρμουλα για να γίνει αυτό που θέλουμε όλοι μας“.