To… «σήριαλ» σχετικά με την παρουσία της CSKA Moscow στη Euroleague της επόμενης σεζόν συνεχίζεται, με τον Alexander Dobrovinsky ν’ αποκαλύπτει το σημαντικό «όπλο» των Ρώσων απέναντι στη λίγκα.

 

Η «ομάδα του στρατού» είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψει από του χρόνου στην κορυφαίο τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ένας απ’ αυτούς τους τρόπους για να το καταφέρει είναι και το… μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών της διοργανώτριας αρχής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρώσο δικηγόρο, Alexander Dobrovinsky, η ρωσική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ισχυρό «όπλο» για να περάσει την πίεση του «Ναι» στη Euroleague και αυτό είναι η δυνατότητα μπλοκαρίσματος τραπεζικών λογαριασμών της λίγκας, κάτι που αν συμβεί σίγουρα το πρόβλημα θα είναι μεγάλο για τη διοργάνωση.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Dobrovinsky στο «Match TV»:

 

«Από νομικής πλευράς, η CSKA έχει πιθανότητες, καθώς δεν υπάρχει δικαστήριο που να δικάσει με την κατηγορία: “Δεν θέλουμε τους Ρώσους”. Αλλά, θα πρέπει η δίκη να γίνει σε αμερόληπτο δικαστήριο. Θα πρέπει να παλέψουμε δημόσια για την CSKA, καθώς θα κερδίσει το άθλημα. Πιστεύω ότι η σοβαρή διαφωνία της CSKA είναι τα λεφτά. Αυτό είναι το χειρότερο για τη Δύση. Αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι να μπλοκάρει κάποιους λογαριασμούς της Euroleague, ώστε να αυξήσει την πίεση. Πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση της CSKA, αλλά ποιος θα σταθεί απέναντί της;».