Σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews.com, o Mario Hezonja αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία, με την Real Madrid να τον πείθει τελικά να υπογράψει μαζί της για τα επόμενα 2 χρόνια!

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, φαίνεται πως επέρχεται το οριστικό φινάλε στο σίριαλ της μετακίνησης του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού στη Βασίλισσα, η οποία φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της μέχρι και το 2024.

Αυτή τη στιγμή, ο «Super Mario» αγωνίζεται στη VTB United League με τα χρώματα της UNICS Kazan, αλλά οι υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν του έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ημέρες μετά και το πέρας των μικρών τελικών του πρωταθλήματος -εκεί όπου κατέλαβε την 3η θέση.

Από την άλλη μεριά, οι Μαδριλένοι -που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ημιτελικά της ACB και πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκαν στο μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι- ενισχύουν ακόμα περισσότερο το γερόλυκο κορμό τους, με την κοινή σύμπλευση των Hezonja, Yabusele, Abalde και Poirier στο πλευρό των εμπειρότερων Lluill, Fernandez, Tavares και Causer να.. τρομάζει την Ευρώπη.