Από τον 1ο σκόρερ του άρχισε τις κινήσεις ενόψει της επόμενης χρονιάς, της πρώτης της ιστορίας του στη Γ’ Εθνική, ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσολάκη, ο οποίος αναδείχθηκε 1ος σε πόντους και εύστοχα τρίποντα την προηγούμενη χρονιά σε όλη την Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ.

«Ξεκινάει μία απαιτητική χρονιά για την ομάδα. Ο καθένας μας θα πρέπει να καταβάλλει τις αντίστοιχες προσπάθειες εντός και εκτός γηπέδου ώστε να πετύχουμε κάτι αξιόλογο. Εύχαριστω την διοίκηση και ειδικά τον προπονητη κ. Τζιλίνη για την εμπιστοσύνη τους και τη συνέχεια της συνεργασίας μας», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του ο Τσολάκης, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το κύριο επιθετικό όπλο στα χέρια του Ζήση Τζιλίνη και για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Παραμένει στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ο πρώτος σκόρερ!!

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν του πρωταθλήματος, Γιώργο Τσολάκη.

Ο ταλαντούχος γκαρντ παραμένει στην διάθεση του coach Τζιλίνη για το ταξίδι μας στην Γ’ εθνική την νέα σεζόν, αποτελώντας την πρώτη και πολλή σημαντική ανανέωση αθλητή από το περσινό ρόστερ.

Ο “Τσολ” ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα στο οποίο πέρα από πρωταθλητής αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και της ομάδας και του πρωταθλήματος με 366 πόντους και πρώτος στα τρίποντα.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Γιώργο σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».