Σε ακόμη ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας η Λιθουανία επιβλήθηκε ξανά της Ισπανίας με 78-76, σε ένα παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα έπειτα από καλάθι του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Zalgiris Inas Brazdeikis στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η χώρα της Βόρειας Ευρώπης είχε το παιχνίδι στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα (76-71), αλλά οι Ισπανοί ισοφάρισαν κι έτσι τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία κατοχή.

Oι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο εικοσάλεπτο και κυρίως στο ξεκίνημα, καθότι πήραν προβάδισμα 14 πόντων (23-9) μόλις στο όγδοο λεπτό, ενώ έκλεισε την ανάπαυλα με προβάδισμα εννιά πόντων (39-30). Οι παίκτες του Scariollo με οδηγό την άμυνά τους επανήλθαν δυναμικά στο πνεύμα του αγώνα και πλησίασαν στους τρεις πόντους (56-53), ενώ πάλεψαν για να πάρουν την φιλική ρεβάνς μέχρι τέλους.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Valanciunas με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, την στιγμή που δεύτερος σκόρερ τους ήταν ο λυτρωτής του Inas Brazdeikis με 16 πόντους. Τον χορό των διψήφιων έκλεισαν οι Giedraitis και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Marius Grigonis, που μέτρησαν 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Για τους Ισπανούς ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο “εγκέφαλος” τους Lorenzo Brown με 18 πόντους, ενώ ο έτερος διψήφιος ήταν ο Brizuela με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 39-30, 56-53, 78-76.