Η Μεγαρίδα ήταν αυτή που κατέλαβε την πρώτη θέση στα φετινά “Αισχύλεια”, κάτι που είχε γίνει και πέρυσι. Για να τα καταφέρει η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου έπρεπε να κάμψει την αντίσταση της Ακαδημίας Ελευσίνας, η οποία είναι τρεις κατηγορίες κάτω (Α’ ΕΣΚΑΝΑ). Οι νεοφώτιστοι στην Α2 επιβλήθηκαν των σημερινών τους αντιπάλων με 82-45, ένα σκορ που αποτυπώνει πλήρως την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Στον Μικρό Τελικό μετά την ήττα έκπληξη που υπέστη ο Πανελευσινιακός (Β’ Εθνική) από την συνοικοδέσποινα Ακαδημία Ελευσίνας, αντέδρασε και πήρε την τρίτη θέση του τουρνουά, χάρις στην επικράτησή του απέναντι στον ΚΑΟ Κορίνθου με 66-60. Ο ΚΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία τόσο απέναντι στην Μεγαρίδα όσο και κόντρα στον Πανευλευσινιακό, επομένως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στην Γ΄Εθνική που ενδέχεται να του αποφέρει και την επάνοδο στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανελευσινιακού:

Ολοκληρώθηκε απόψε για ακόμη μια χρονιά το Τουρνουά των Αισχυλείων, που διοργανώνει ο Σύλλογος μας με τη στήριξη του Δήμος Ελευσίνας – Municipality of Elefsina και της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας
Μεγάλος νικητής για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. η οποία επικράτησε της άξιας φιναλίστ Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα μας που επικράτησε του ΚΑΟ Κορίνθου με σκορ 66-60.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υφυπουργός Ψηφιακών Συστημάτων και Κτηματολογίου κ. Thodoris Livanios ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λεωνίδας Παππάς, η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας κ. Κριεκούκη Κατερίνα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Αδάμ Σοφία.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το θέαμα που πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, τους φιλάθλους της πόλης που γέμισαν το γήπεδο και βεβαίως τους γιατρούς και διαχρονικούς φίλους της ομάδας, που βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή των αγώνων, την κ. Χριστίνα Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Τατάκη. Τέλος, ξεχωριστές ευχαριστίες στον πάντα παρόντα φίλο της ομάδας μας, Θεόφιλο Κοπαλίδη, που βιντεοσκοπεί κάθε αγώνα και προσφέρει αρχειακό υλικό τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη.
Αύριο σας περιμένουμε στο Εργατικό κέντρο Ελευσίνας στην παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου μας κ. Γιάννη Φιλίππου. Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
Ένα ακόμη τουρνουά Αισχυλείων ανήκει στο παρελθόν, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο.