O Πανιώνιος έχοντας ολοκληρώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό το ρόστερ του ενόψει της συμμετοχής του στην Β΄Εθνική δίνει έμφαση στο οργανωτικό κομμάτι. Έτσι ο “Ιστορικός” ανακοίνωσε την συνεργασία του με την διαδικτυακή πλατφόρμα telesport.gr, έτσι ώστε να έχουν διαδικτυακή μετάδοση οι εντός έδρας αγώνες του. Οι “κυανέρυθροι” προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, έτσι ώστε να δώσουν την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους τους να παρακολουθήσουν χωρίς κάποιο αντίτιμο την προσπάθεια του συνόλου του Ταυρόπουλου, αφού το κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας” έχει μικρή χωριτικότητα. Τέλος η το εν λόγω διαδικτυακό κανάλι έχει μεταδώσει στο παρελθόν πολλές αναμετρήσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων, ενώ η αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει από τις 20/9 όταν και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ TELESPORT.GR
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με το διαδικτυακό κανάλι Telesport.gr που θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της περιόδου 2022-2023.
Με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του Κ.Γ «Ανδρέας Βαρίκας» δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προχώρησε σε αυτή τη συμφωνία με ένα κανάλι που έχει την τεχνογνωσία και την ποιότητα, να μεταφέρει με άρτιο τρόπο την εικόνα των προσπαθειών των παικτών μας.
Έτσι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα φτάνει στα σπίτια των φίλων της ομάδας που δε θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο, εντελώς δωρεάν.
Η αρχή της συνεργασίας θα γίνει με την live μετάδοση της εκδήλωσης της Τρίτης (20/9) όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης.