Καθόλου ευχαριστημένος τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την εικόνα που επέδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (1/10) δεν φάνηκε ο Μάκης Γιατράς, ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, μετά την ήττα από τους ερυθρόλευκους με κάτω τα χέρια. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχει να κάνει με το ποιον παίζαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Πληρώσαμε κάθε λάθος που κάναμε, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε και χάσαμε με μεγάλη διαφορά».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, αν και είχε απουσίες. Μπορεί να σου αναδείξει όλα τα λάθη. Μας έδειξε τα προβλήματά μας. Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού. Θέλαμε να μείνουμε ενωμένοι, κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί αλλά δεν θα καταφέραμε. Άνοιξε η διαφορά και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Εμείς δίνουμε βάρος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Μας έδειξε όλες τις αδυναμίες μας ο Ολυμπιακός. Είναι μια έτοιμη ομάδα, με κορμό».