Sacramento Kings-Brooklyn Nets 153-121

Οδυνηρή ήττα γνώρισαν οι Nets απέναντι στους ασταμάτητους Kings. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν το momentum και το πάνω χέρι. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιγε, γεγονός που ευνοούσε τους γηπεδούχους. Τα ποσοστά τους σε δίποντα (60%) και σε τρίποντα (49%) δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης. Κορυφαίους για τους νικητές ο Davis με 31 πόντους και επτά εύστοχα τρίποντα. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Durant με 27.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers

Αυτοκτονικές τάσεις έδειξαν οι Dallas Mavericks απέναντι στους Clippers. Οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί ακόμη και στο +25. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με μια μεγάλη αντεπίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (99-98). Εκεί όμως καθάρισε ο Doncic ο οποίος ευστόχησε στο κρίσιμο τρίποντο του αγώνα. Κορυφαίος για ακόμη ένα ματς ο Luca με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο George με 22 πόντους έχοντας όμως 10 λάθη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Portland Blazers-San Antonio Spurs 117-110

Μεγάλη νίκη για το Portland απέναντι στο San Antonio. Οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ καθ’ ‘ολη τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε έναν πρωταγωνιστή. Ο Jerami Grand είχε 29 πόντους βοηθώντας με την ενεργειά του στα κρίσιμα σημεία. Από την πλευρά των ηττημένων ο Poelti έκανε ότι περνούσε από το χερί του σταματώντας στους 31 πόντους και έχοντας 14 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας:

Utah Jazz-New York Knicks 111-108

New York Pelicans-Memphis Grizzles 113-102