Την δεύτερη κορυφαία εμφάνιση της καριέρας της στις ΗΠΑ αναφορικά με την επιθετική της συγκομιδή βίωσε πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα Κριμίλη, η οποία… βομβάρδισε με 35 ολόκληρους πόντους τις Pennsylvania Quakers οδηγώντας την ομάδα της σε ακόμα μια νίκη στην περιφέρεια WCC!

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα γκαρντ ήταν ασταμάτητη και έκανε ό,τι ήθελε πραγματικά κόντρα στην αντίπαλη άμυνα, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά κατά τη φετινή σεζόν 30+ πόντους. Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η τρομερή της ευστοχία από κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ, με την Κριμίλη να… τρομοκρατεί το Pennsylvania με 10-19 σουτ εντός πεδιάς (53% ευστοχία), 8-13 τρίποντα (62% ευστοχία) αλλά και 7-7 βολές!

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, σε 38 λεπτά παρουσίας πρόλαβε αφενός να γεμίσει ακόμα πιο πολύ τη στατιστική της υπηρεσία με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ και αφετέρου να χαρίσει στην ομάδα της, τους San Francisco Dons, την 3η τους φετινή νίκη σε πέντε απόπειρες και να την ανεβάσει στην 3η θέση της κατάταξης της περιφέρειάς της.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η κορυφαία της επιθετική βραδιά έλαβε χώρα κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν και είχε σκοράρει 38 πόντους κόντρα στο Portland.

 

Mπορείτε να δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

 

https://twitter.com/i/status/1595100614177923073