Όσοι μας διαβάζουν βλέπουν ότι τελικά στον Παναθηναϊκό κάνουν αυτά που λέγαμε ότι πρέπει να κάνουν. Απλά με καθυστέρηση.

Είχαμε πει ότι πρέπει να πάρει Μπέικον-Αγραβάνη. Τα είπαμε Σεπτέμβρη. Τα κάνει μήνες μετά. Αφού το πουλάκι στην Ευρωλίγκα πέταξε.Σαφώς η απόκτηση Αγραβάνη είναι μια πολύ καλή για τα δεδομένα κίνηση. Και με μέλλον καθώς ασφαλώς χωράει και του χρόνου.Πόσο δε μάλλον στον φετινό ΠΑΟ που δεν έχει άλλο 4αρι πίσω από τον Ουίλιαμς και με χαρακτηριστικά να πάιζει και άμυνα. Ελληνας πάικτης που δεν είχε. Και όλα αυτά καθώς είναι σαφές ότι δεν υπολογίζει άμεσα Μαντζούκα-Χουγκάζ. Οπότε υπήρχε σοβαρό θέμα.

Ο Αγραβάνης θα δώσει πάθος,άμυνα και ένα καλό 15λεπτο και καθώς προφανώς δεν αλλάζει ο Γκουντάιτις με αθλητικό σέντερ,μπορεί να πάιξει λίγο και τον ρόλο αυτο. Σημαντικότερη κίνηση αυτή παρά του Τόμας. Αν είχε πάρει και τον Κώστα Αντετοκούνμπο που λέγαμε αντί Παπαγιάννη θα είχε την ελληνική βάση της εθνικής στην φροντ λάιν.

Ο Ματ Τόμας είναι καλός παίκτης και δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε στο ραντάρ του ο Μπαρτζώκας. Εχει να παίξει καιρό όμως και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Αν νομίζουν ότι ήρθε ο παίκτης που θα αλλάξει την πορεία του ΠΑΟ ,οι φίλοι του κάνουν λάθος . Ο Τόμας είναι Αμερικανός Γκριγκόνις. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει δηλαδή για να του βγάλει το σουτ. Συνεπώς δεν είναι λόγος για πανηγυρισμούς αν και σαφώς είναι παίκτης κλάσης όπως όμως και ο Γκριγκόνις. Αρα θα δούμε αν πιάσει και αυτός και σε τι ποσοστό. Δεν είναι για να μην μπερδευόμαστε επιπέδου πχ Τζέιμς κτλ.

Το ρόστερ συνολικά είναι καλό . Ηταν καλοαν και με ελλείψεις. Για να είναι στην δεκάδα ο ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα και κοιτώντας παραπάνω με 1-2 αλλαγές. Αν δεν διαχειριστείς το ρόστερ σωστά όμως υπάρχει πρόβλημα όπως αν συνεχίζεις να βγάζεις τον Παπαγιάννη να κάνει χετζ άουτ στα 7μ! Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο ότι γεμίζει το ρόστερ του για τις εγχώριες μάχες με τον Ολυμπιακό και θα μοντάρεται στην Ευρωλιγκα που δεν περιμένει κάτι πια. Αν ο Τόμας εγκλιματιστεί άμεσακαι δώσει 10π και κάνει αγωνιστικό …χωριό όπως λέμε με τον Μπέικον που έτσι θα είναι δύο σκόρερ στο παρκέ και ο δεύτερος θέλει και την μπάλα στα χέρια,με την απόκτηση και Αγραβάνη βελτιώνεται αισθητά και γίνεται άκρως ανταγωνιστικός ειδικά στο ΟΑΚΑ.

Αλλά είπαμε έιναι και θέμα διαχέιρισης.

Σαφώς η διοίκηση πάντως έστειλε το μήνυμα και ειδικά ο Δ.Γιαννακόπουλος ότι έχουν και οραμα και διάθεση και βάζουν και χρήματα για να αλλάξει το κλίμα . Και η ομάδα δεν είναι “παρατημένη”όπως τα περασμένα χρόνια που ο μεγαλομέτοχος είχε δηλώσει ότι δεν συμμετέχει σε αποφάσεις . Ο Ράντνιτς έχει ακομα μια ευκαιρία.

Πάντως πρόβλημα θα έχει ο ΠΑΟ με τους ξένους στα κοψίματα για τα εγχώρια ντέρμπι. Μπέικον,Λι,Γουόλτερς, Ουίλιαμς,Πονίτκα,Τόμας.Γκουντάιτις. Εδώ σε θέλω! Πρόβλημα καθώς όλοι έχουν σημαντικό ρόλο.