Ο Πατρινός διαιτητής, που σφυρίζει φέτος στην Ευρωλίγκα, επισκέφθηκε το Μάκη Γιατρά και τους παίκτες του στο “Δημήτρης Τόφαλος” κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους και τους εξήγησε λεπτομερώς τους καινούριους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τους έδειξε εμπράκτως παραδείγματα, ενώ απάντησε αναλυτικά και σε όλες τις απορίες τους.

Η ανακοίνωση: “Την ευκαιρία να δουν ιδίοις όμμασι την εφαρμογή των νέων κανονισμών της FIBA είχαν οι παίκτες και το staff του Προμηθέα Πάτρας, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (16/10), κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης προπόνησης, δέχθηκαν την επίσκεψη του Χρήστου Χριστοδούλου, ενός εκ των κορυφαίων διαιτητών παγκοσμίως, που τους ανέλυσε λεπτομερώς τις αλλαγές στους κανονισμούς. Οι παίκτες συζήτησαν με τον διεθνή διαιτητή, εξέφρασαν κάποιες απορίες σχετικά με τους νέους κανονισμούς και δοκίμασαν στην πράξη τις αλλαγές των κανονισμών.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Χριστοδούλου για την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας μας και την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποίησε με τους παίκτες και το staff του Προμηθέα Πάτρας”.