Mετά την ήττα στην έδρα του Λαυρίου ο κόουτς Τακιανός δήλωσε: «Θέλω να ξεκινήσω ευχόμενος περαστικά στον παίχτη του Λαυρίου τον Δημήτρη Λεγκίκα, ο οποίος ο τραυματισμός του μας συγκλόνισε και νομίζω πως και εγώ προσωπικά δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα και το αισθάνθηκα πολύ έντονα λόγω. Και εγώ στην καριέρα μου είχα τραυματισμούς. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά να έχει όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά και να επανέλθει σιδερένιος στα γήπεδα. Να μην τον καταβάλει ο τραυματισμός όλοι οι μεγάλοι παίχτες στην καριέρα τους έχουν τραυματισμούς το θέμα είναι από σήμερα το μυαλό του να λειτουργεί ότι θα αποκατασταθεί και θα μπει δυνατότερος στο γήπεδο.

Κατά δεύτερον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου και για την σημερινή νίκη αλλά και για την γενικότερη παρουσία και πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα συγχαρητήρια στον coach για την καταπληκτική δουλειά και το ωραίο θέαμα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τα Τρίκαλα: «Όσον αφορά εμάς και γενικά για το παιχνίδι ήθελα να πω ότι σαφώς δεν εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί θα θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αυτό μας στο στέρησαν παράγοντες όπως τραυματισμοί ή αποχωρήσεις παιχτών ή το έλλειμμα που έχουμε στον έναν Αμερικανό. Έχουμε αποφασίσει ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και προσθέσεις ή ακόμα και προσθαφαιρέσεις θα έλεγα για να φανούμε όσο δυνατόν γίνεται πιο δυνατοί μετά τις δύο μεγάλες διακοπές του πρωταθλήματος, παίζοντας ανάμεσα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ένας στόχος ο οποίος είναι δύσκολος, αλλά όχι ανέφικτος. Υπάρχουν νίκες που μπορούμε να κάνουμε ακόμα και από την σημερινή εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι, ένα παιχνίδι 30 πόντων με καθολική υπεροχή των αντιπάλων δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο η ανωτερότητα του αντιπάλου, εμείς δείξαμε κάποια στοιχεία που αν τα κρατήσουμε τα βελτιώσουμε και προσθέσουμε καινούργια νομίζω θα έρθουν οι νίκες για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».