Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το απόλαυσα πολύ. Υπήρχε συγκέντρωση, υπήρχε ενέργεια, υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής, για να πάμε το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση και να κερδίσουμε» σημείωσε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πως αντιμετώπισε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός:

«Ήταν η πρώτη μου φορά που αντιμετώπισα αυτούς τους παίκτες. Στο τέλος της ημέρας, δε μετράει το όνομα στη φανέλα, αλλά η προσπάθεια που κάνει για να είναι ανταγωνιστικός και νομίζω ότι αυτό το καταφέραμε πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με την δική του απόδοση: «Μιλήσαμε πριν βγούμε στο γήπεδο και οι προπονητές μου είπαν, να πάρω ότι μου δίνει η αντίπαλη άμυνα, να σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος. Ακόμα και αν δεν το κάνω, να προσπαθήσω να έχουμε τον πιο σωστό τρόπο παιχνιδιού στον αγώνα. Νομίζω ότι αυτό έκανα κυρίως στο ξεκίνημα».

Για τις πρώτες του μέρες στον ΠΑΟΚ: «Ειλικρινά, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Να παίζω σε ένα σύλλογο σαν αυτόν, με την ιστορία που έχει αυτή η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, αισθάνθηκα μια πολύ όμορφη υποδοχή, μια μεγάλη αγκαλιά. Ο προπονητής μου από την πρώτη στιγμή, αυτό που μου ζήτησε, ήταν να προσέξω τις λεπτομέρειες, να παίξω ανταγωνιστικά στο πολύ δυνατό παιχνίδι που υπάρχει εδώ. Θεωρώ ότι είναι σωστό αυτό που έχω κάνει, δηλαδή να είμαι στον ΠΑΟΚ».

Τέλος ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας του, όπου ανέφερε: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στις 19 Νοεμβρίου. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπόνηση, είναι διαφορετικό να παίζεις σε αγώνες. Θα κάνω μεγάλη προσπάθεια, να είμαι στο επίπεδο που θέλω. Κάθε φορά που θα μου δίνει ο προπονητής μου χρόνο και θα με εμπιστεύεται, εγώ θα δίνω ότι μπορώ μέσα στο γήπεδο».