Το 3ο All Star Game από το Basketaki είναι πια παρελθόν. Την περασμένη, Μεγάλη εβδομάδα, στο Κλειστό πυγμαχίας στο Περιστέρι παίκτες, προπονητές αλλά και απλοί επισκέπτες έδωσαν δυναμικό παρών, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα “Φλόγα”, όπως επίσης και διάφορα είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Ολοι μαζί, λοιπόν, δυνάμωσαν τη Φλόγα, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.931,10€.

Εκτός από το φιλανθρωπικό έργο και το κοινωνικό πρόσωπο που είδαμε στο κλειστό “Μαζαράκης” είχαμε και μπάσκετ… Μπάσκετ για όλα τα γούστα! Διαγωνισμός τριπόντων, αγώνας μεταξύ των 4 κατηγοριών, αλλά και αγώνας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σε έναν αγώνα επίδειξης συμμετείχαν δύο ομάδες οι οποίες ανήκουν στην ΟΣΕΚΚ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι). Συγκεκριμένα ο ΠΑΣΚΑ (Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων) αντιμετώπισε τον Άτλα, παρουσία του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, κ. Θανάση Βίγλα.

Για την ιστορία των δύο αναμετρήσεων από τις 4 κατηγορίες του Basketaki είχαμε: All Star Development League – All Star Development 2 νικητές τους δεύτερους με 73-86, ενώ στο 2ο παιχνίδι το οποίο έγινε ανάμεσα στους All Star Master League – All Star Elite League, νικητές ήταν οι πρώτοι με 87-83.

 

ΠΑΣΚΑ – Ατλας (Αγώνας επίδειξης Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών σε Καρότσι)

Η επιταγή που εισέπραξε το ίδρυμα “Φλόγα”

 

Tags:
Basketaki