Το «Βasketaki The League» συστήθηκε σε όλες και όλους το 2013, καταφέρνοντας σήμερα, 4 χρόνια μετά, να είναι το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Αθήνας, με περισσότερους από 4.000 παίκτες να έχουν περάσει πλέον από τα παρκέ της διοργάνωσης.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, και πάντα σε συνεννόηση με τις ομάδες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, τη Μ. Τετάρτη (12/4/2017) στο γήπεδο “Γεώργιος Στεφανόπουλος” (Μαζαράκη), στο Περιστέρι (Στυλιανού Γονατά και Βορείου Ηπείρου) από τις 16.00 και μέχρι αργά το βράδυ, θα διοργανώσουμε ακόμα μία γιορτή, με τη συμμετοχή των καλύτερων παιχτών όλων των κατηγοριών της διοργάνωσης, το 3ο φιλανθρωπικό «Basketaki All Star Game»! Με δύο αγώνες, ανάμεσα στους επίλεκτους των 4 κατηγοριών της διοργάνωσης (Elite, Master, Development και D-2 League), με συνολικά 60 παίκτες να συμμετέχουν (30 ανά αγώνα) και παράλληλα με διαγωνισμό τριπόντων με ελεύθερη συμμετοχή, ακόμα ένα «Basketaki All Star Game» αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

Στόχος ενός ακόμα «Basketaki All Star Game», είναι φυσικά να δυναμώσει τον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»! Έναν σύλλογο τα μέλη του οποίου, δίνουν με αυταπάρνηση συνεχείς καθημερινές μάχες κι ευχόμαστε το ποσό που θα συγκεντρωθεί απ’ όλους όσους παρευρεθούν, να είναι υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά! Παράλληλα όμως, για 1η χρονιά φέτος, η διοργάνωσή μας θα προσπαθήσει να ενισχύσει και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, συλλέγοντας τρόφιμα και ρούχα, θέλοντας να δείξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν τελειώνουν ποτέ.

Παράλληλα, θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση, καθώς παρούσα θα είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), η οποία θα παρευρεθεί για πρώτη φορά σε εκδήλωση της διοργάνωσής μας και πραγματοποιώντας μάλιστα και αγώνα επίδειξης!

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του “3ου Basketaki All Star Game”:

16.30-18.30: Προκριματικός τριπόντων
19.00: All Star Development Vs All Star Development 2 Game
20.30: Μινι αγώνας επίδειξης μπάσκετ αμαξιδίων από την ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο)
21.00: All Star Master Vs All Star Elite Game
21.45: Διαγωνισμός Τριπόντων (στο ημίχρονο της αναμέτρησης)