Ο Λούκα Μπάνκι έκανε έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ και ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να δώσουν το βροντερό «παρών» στο αυριανό εντός έδρας ματς (6/2, 21:30) με την Αντβέρπ για το BCL.  «Ελπίζω οι οπαδοί μας να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση και να έλθουν στο ΟΑΚΑ για να δώσουν έξτρα ώθηση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, και όλοι θα χαρούμε πολύ να παίξουμε μπροστά του και να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη».

Ο Λούκα Μπάνκι έκανε αναφορά και στον αγώνα και τον χαρακτήρισε «ματς – κλειδί»: «Πρόκειται για αναμέτρηση-κλειδί για μας, αφού στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο».

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ έκανε ειδική μνεία και στην αντίπαλο της ομάδας και τόνισε ότι οι Βέλγοι χρειάζονται προσοχή, ενώ μίλησε και για το φάιναλ φορ του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και τόνισε ότι τώρα προέχει η Αντβέρπ. «Ξέρουμε, ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Αντβέρπ παίζει πολύ καλό μπάσκετ, διαθέτει πολύ ταλέντο στο ρόστερ της και δεν είναι τυχαίο, που προκρίθηκε και αυτή στην επόμενη φάση του BCL. Η Αντβέρπ θα έρθει να μας αντιμετωπίσει, έχοντας πετύχει τους στόχους της, ενώ εμείς όχι. Περιμένω από τους παίκτες να τα δώσουν όλα. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Κι αυτό ζήτησα από τους παίκτες μου. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο έρχεται σε δέκα μέρες, και έχουμε όλο το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.