Ο Άρης ηττήθηκε στο Nick Galis Hall από τη Γερμανική Βόννη με 75-69, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA. 

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκε με 10-2, με καλάθια του Μπένσον και του Φλιώνη. Στη συνέχεια του δεκαλέπτου η Βόννη, προσπάθησε να ανακάμψει και με πρωταγωνιστή τον Γκαμπλ, οποίος σημείωσε 10 πόντους στη πρώτη περίοδο, έκλεισε το δεκάλεπτο με 18-16, υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης πήγε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα 5 λεπτά πριν τη λήξη (31-21), με κύριους εκφραστές τον Βασιλόπουλο και τον Φλιώνη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ανάγκαζαν αρκετές φορές τους γηπεδούχους σε λάθη, όμως ο Μπελ σημείωσε 4 συνεχόμενους πόντους στα τελευταία 20 δεύτερα και η Ελληνική ομάδα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 39-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πλήρωσε την αστοχία του και τη κούραση, επιτρέποντας στους Γερμανούς να γυρίσουν στο παιχνίδι. Αρχικά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά, με συνεχόμενους πόντους του Βασίλη Χρηστίδη και η διαφορά πήγε στους 13 πόντους(43-30), όμως η συνέχεια ήταν καταστροφική για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Τα λάθη και η αστοχία σε συνδυασμό με την  κακή άμυνα πάνω στον Μάγιο έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα σερί  4-18 και να προηγηθούν με 47-48. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 53-53.

 Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με κύριους εκφραστές τους Μάγιο και Γκαμπλ η Βόννη προηγήθηκε με διαφορά πέντε πόντων (60-65). Ο Άρης δεν μπόρεσε να γυρίσει στο ματς και οι Γερμανοί πήραν τη πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

 Κορυφαίος για τον Άρη ήταν οι Βασιλόπουλος και  Βονν με 12 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ από πλευράς Βόννη, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γκαμπλ και Μάγιο με 20 και 17 πόντους.

Ο Άρης έπεσε στο 2-2 στο τέταρτο όμιλο, ενώ οι Γερμανοί έκαναν τη πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, φτάνοντας στο 1-3.