Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η η ομάδα αυτή την εικόνα. Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα. Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε»

Και πρόσθεσε: «Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική. Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια».

Για το αν έβγαλαν οι παίκτες του αθλητικό εγωισμό: «Και αθλητικό εγωισμό έβγαλαν, αλλά κυρίως είχαν καθαρότερο μυαλό. Πάλι κάναμε λάθη, αλλά αυτό ήταν δεδομένο μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις υπό πίεση».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ τόνισε: «Ψάχνουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να πλαισιώσουμε την ομάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση να βρούμε όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές. Η απόφαση για το θέμα Πέτγουεϊ θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση. Δεν είναι σωστό να πω εγώ κάτι. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά ο Πέτγουεϊ ήρθε για να βοηθήσει και θα φανεί αυτό κι από την απόφαση που θα παρθεί».

Για τον Μοράντ είπε: «Είναι νεαρός, δεν καταλαβαίνει ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Θα μάθει κι αυτός. Αν δεν μπορεί… Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά με νέα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλει να είμαστε Άρης, δηλαδή μαχητές».

Για τη διαιτησία: «Τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Κρατάει αντίπαλος από τη φανέλα τον Βασιλόπουλο, είναι ορισμός του αντιαθλητικού και δεν δίνεται και εμάς με τον πιο εύκολο τρόπο δίνουν. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο, τα ίδια κριτήρια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, θα πω όμως ότι δεν χρειάζεται να είναι νευρικός. Ο κόσμος έχει να δώσει πολλά και μπορεί να το κάνει και έχει και την ποιότητα και την ποσότητα. Ενωμένοι και συμπαραστεκόμενοι μόνο κέρδος θα έχει η ομάδα, ακόμα κι αν ένας παίκτης ή ένα παιχνίδι δεν είναι στο πνεύμα της ομάδας».

Τέλος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: «Το παιδί είναι έτοιμο. Αν είχε μια βδομάδα προπόνησης θα είχε προσθέσει πράγματα, αν και όσοι είδαν σήμερα, ήδη το έκανε και θα προσθέσει πολλά πράγματα».