Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη της ευρωπαϊκής της πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία αρχίζει το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, ένας από νεοεισελθόντες στην “Ένωση” το φετινό καλοκαίρι, στάθηκε στον αυριανό του αντίπαλο, Αμάρε Στουντεμάιρ, για τον οποίο τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει… πόστερ από τα καρφώματα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Έχω δει πολύ Στουνταμάιρ στη ζωή μου. Έπεσα στην εποχή που έκανε θαύματα μαζί με τον Νας με τη 7-second offense. Ελπίζω να μην πάει για κανένα κάρφωμα, βρεθώ μπροστά του και γίνω πόστερ τώρα στα 29 μου! Δεν υπάρχει περίπτωση, θα γίνει ένα σκληρό φάουλ και θα πάει στις βολές”!

Στη συνέχεια, ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και την ήττα από το Περιστέρι, μία ήττα που όπως τόνισε ο ίδιος θα βοηθήσει την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά ο Γιαννόπουλος δήλωσε:

“Η ήττα από το Περιστέρι ήταν περισσότερο ένα χαστούκι που σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά, κυρίως στο μυαλό μας. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί παίζουμε με μια ομάδα από τις καλύτερες του ΒCL. Μπορεί να σε “σκοτώσει” σε λίγα λεπτά. Σουτάρουν όλοι, είναι καλοί αθλητές. Είναι επικίνδυνη ομάδα κι αν παίξουμε όπως με το Περιστέρι, είμαστε καταδικασμένοι.

Προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, δεν σκεφτόμαστε καν τον επόμενο γύρο. Είναι επικίνδυνες οι ομάδες στον όμιλό μας και θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, γιατί ό,τι έγινε το Σάββατο, μπορεί να ξαναγίνει. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το τώρα.

Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να μην παρασυρθούμε από τον αντίπαλο, να παίξουμε καλύτερη άμυνα και στην επίθεση να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει φτιάξει ο προπονητής από την αρχή της προετοιμασίας. Δηλαδή να γυρνά γρήγορα η μπάλα και να περνά από πολλά χέρια πριν από το σουτ. Οι καλές επιλογές στην επίθεση καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και την άμυνα”.

Την ώρα που ο Γιαννόπουλος προετοιμάζεται για τα… καρφώματα του Στουντεμάιρ, ο ίδιος ο Αμερικανός απολαμβάνει το ταξίδι του στην Αθήνα, όπως το κατέγραψε ο ίδιος μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Athens Greece