Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάνβιτ, η οποία έδειξε πως είναι σε καλύτερο επίπεδο από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου και την νίκησε με 70-74. Θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» η πολύ καλή εμφάνιση του Μάνι Χάρις (18 π./ 6 ρ./ 4 ασ.) που ήταν ο κορυφαίος για την ελληνική ομάδα.

Η Μπάνβιτ έδειξε από την αρχή πως θα είναι η ομάδα που θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε από την πρώτη κιόλας περίοδο να πάρει μία μεγάλη διαφορά (16-23). Η ΑΕΚ όμως στη δεύτερη περίοδο έδειξε πιο συγκεντρωμένη αμυντικά καταφέρνοντας να επανέλθει στο παιχνίδι και να μειώσει λίγο τη διαφορά πριν τελειώσει το ημίχρονο (33-38).

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά του αγώνα, όμως η Μπάνβιτ έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση για να χάσει την υπέρ της διαφορά (50-55). Κάπως έτσι, στο τέλος η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έδειξε πως έμεινε από δυνάμεις και το σερί (7-0) της Μπάνβιτ στην αρχή του δεκαλέπτου ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη για την τουρκική ομάδα. Η ΑΕΚ πήγε να… γυρίσει στο τέλος το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 70-74.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 33-38, 50-55, 70-74.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.