Ο Προμηθέας δεν θα βρει απέναντί του στα δυο ματς με την Τενερίφη στους «16» του Basketball Champions League τον «πολυβολητή», Θαντ ΜακΦάντεν. Οι Ισπανοί και ο 31χρονος γκαρντ που είναι γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ από την θητεία του σε ΠΑΟΚ και Κύμη προχώρησαν σε διαζύγιο και ο Αμερικανός αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα και φυσικά δεν θα παίξει απέναντι στον Προμηθέα στο BCL.

Ο ΜακΦάντεν έπαιξε φέτος σε 11 ματς με την Τενερίφη στο Basketball Champions League και είχε μέσο όρο 9.5 πόντους (με 35.8% στα τρίποντα και 42.4% στα δίποντα), 2.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 0.8 κλεψίματα, 1.2 λάθη σε 21΄.

Στην ACB ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε 15 ματς και είχε μέσο όρο 12.4 πόντους (με 41% στα τρίποντα και 59% στα δίποντα), 1.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ σε 21’.
Το «αντίο» του ΜακΦάντεν

Ο 31χρονος γκαρντ αποχαιρέτισε τον κόσμο της ομάδας με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media στο οποίο ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι της Τενερίφης. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον καιρό που πέρασα εδώ. Είναι πραγματικά θαυμάσιο το να είμαι μέλος αυτής της… κοινότητας. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ. Ευχαριστώ και για όλα τα μηνύματα και την αγάπη που μου δώσατε όλη την σεζόν. Το εκτιμώ πάρα πολύ. Εχτισα εδώ τόσες πολλές όμορφες ανθρώπινες σχέσεις που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Στέλνω όλη μου την αγάπη. Vamos Canarias».

TO POST ΤΟΥ ΜΑΚΦΑΝΤΕΝ