Ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Άιναρς Μπαγκάτσκις, τόνισε: «Όπως είδατε παίξαμε χωρίς τον Νικο. Δεν θέλω να πω τι ποσοστό της ομάδας είναι ο Νίκος, αν είναι 50% ή παραπάνω, αλλά είναι πολύ σημαντικός, διότι είναι χειριστής.  Η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα και έβαλε έξτρα πίεση πάνω στον Ράις, που ουσιαστικά ήταν ο μόνος χειριστής που μας είχε μείνει. Δεν θελω να πω δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ είναι έμπειρη, επιθετική ομάδα και ξέρει πώς να παίξει. Κάναμε 18 λάθη, που είναι πάρα πολλά για την ομάδα μας. Ήμαστε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, παρότι παίζαμε χωρίς χειριστή, αλλά κάναμε ηλίθια λάθη στην αμυνα, που είναι απαράδεκτα. Το μπάσκετ είναι να είσαι επιθετικός και να πιέζεις. Δεν μπορώ να πω τίποτα για την επίθεση, βάλαμε σχεδόν 90 πόντους. Η ΑΕΚ πήρε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τι κρύβει η συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Νίκου Ζήση, είπε: «Θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός. Ο Νίκος είναι πραγματικός άντρας, μαχητής και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας».

Ο Όγκαστιν Ρούμπιτ από την μεριά του ανέφερε: Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Κάναμε πολλά λάθη σήμερα και χάσαμε το ματς. Ελπίζω να τα διορθώσουμε στην πορεία, ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Συνεχίζουμε και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».