Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ναντέρ για τη νίκη. Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα και σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες τα νούμερα των δύο ομάδων ήταν παρόμοια, εκτός από τον τομέα των ριμπάουντ. Αυτό είναι το κλειδί του αγώνα, καθώς η Ναντέρ σκόραρε 21 πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ».

-Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση: «Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Τώρα, όμως, κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν ό,τι χρειάζεται στα επόμενα ματς».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λίνος Χρυσικόπουλος:

«Γνωρίζαμε από την αρχή του αγώνα ότι τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί του αγώνα. Είχαμε 10 λιγότερα ριμπάουντ, ενώ εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα, κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες ήμασταν λίγο ή πολύ στα ίδια νούμερα με τους αντιπάλους μας, οπότε η διαφορά προέκυψε από τα ριμπάουντ. Εκτός αυτού, η Ναντέρ είχε ένα διάστημα 3 λεπτών στο τέταρτο δεκάλεπτο που έβαλε δύσκολα σουτ και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτό είναι αρκετό να κάνει τη διαφορά».

-Για το «νεκρό» διάστημα των έξι λεπτών στην τελευταία περίοδο το οποίο ουσιαστικά κόστισε και τη νίκη: «Η Ναντέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα. Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, μας οδήγησε σε αυτό το διάστημα χωρίς πόντο».