Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το αυριανό (29/1, 21:00) εκτός έδρας ματς της ομάδας με την Ράστα Βέχτα στο Basketball Champions League. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και χάσει την 3η θέση η ακόμα και τη πρόκριση με συνδυασμό αποτελεσμάτων στις 2 αγωνιστικές που απομένουν.  Ο κιτρινόμαυρος κόουτς ζήτησε συνέπεια, πειθαρχία και σοβαρόττητα από τους παίκτες του και υπενθύμισε ότι οι Γερμανοί τους είχαν κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά ο κόουτς της Ένωσης ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση, όσο αφορά στο μέλλον μας στο Basketball Champions League. Πλησιάζουμε προς το τέλος της φάσης των ομίλων και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πειθαρχημένοι και σοβαροί, και να δείξουμε συνέπεια.

Αύριο θα χρειαστεί να προσέχουμε και στα δύο κομμάτια του παρκέ, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Μη ξεχνάμε, ότι η Ράστα Βέχτα μάς κέρδισε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να «ματσάρουμε» την ενέργεια του αντιπάλου μας για να πετύχουμε τη νίκη, που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».