Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του “δικεφάλου” του Βορρά στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Δέδα και την ομάδα του για την σημερινή νίκη. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως κάποιες λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς όμως θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Κύμη το Σάββατο».

Για τις πολλές χαμένες βολές: «Σίγουρα οι βολές επηρέασαν τον τρόπο παιχνιδιού μας, σημασία έχει ο κάθε πόντος. Τα σουτ και οι βολές χάνονται, το ίδιο συνέβη και με τον Προμηθέα, όμως πρέπει να ελέγξουμε κάποιες άλλες λεπτομέρειες ώστε να νικήσουμε τέτοιους αντιπάλους».

Σχετικά με τις λεπτομέρειες που προανέφερε: «Είναι μία ειδική κατάσταση αυτό που έγινε στο τέλος. Πρέπει να κοντρολάρουμε κάποια πράγματα σε τέτοια σημεία. Υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και τα οποία πρέπει να κοιτάξουμε».

Σχετικά με τους ψηλούς της ομάδας: «Δεν θέλω να επικεντρωθώ στο αν είναι ψηλός, μεσαίος, κοντός ο κάθε παίκτης. Είναι δύσκολο για τους ψηλούς παίκτες, σπανίζουν οι ψηλοί με επιθετική ικανότητα. Ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι συγκεκριμένο μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα και θέλω να σταθώ σε αυτό. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί κυρίως ομαδικά και στην συνέχεια ατομικά για να παίρνει τέτοιες νίκες. Δεν θέλω να το φέρω ως δικαιολογία, όμως παίζει ρόλο η χημεία κι ο χρόνος που έχεις περάσει με τον συμπαίκτη σου. Εμείς αυτό δεν το έχουμε καταφέρει ως τώρα. Είναι μια δικαιολογία που δεν μπορούμε όμως να την επαναλαμβάνουμε συνέχεια».