Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το Περιστέρι αύριο (4/2, 19:30) στην Τσεχία απέναντι στη Νίμπουρκ στην 14η και τελευταίας αγωνιστική τωμ ομίλων του BCL. Η ομάδα της Δυτικής Όχθης θα αναγκαστεί να παίξει κόντρα στην αντίπαλό της, χωρίς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Βασίλη Ξανθόπουλο και Κωνσταντίνο Γόντικα που είναι νοκ άουτ και έμειναν στην Αθήνα. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει και ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός ακολούθησε μεν την αποστολή στην Τσεχία, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι, καθώς ο Νίκος Παπανικολόπουλος θέλει να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας.

Το Περιστέρι βέβαια, έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL ως 4ο στον όμιλό του μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ την περασμένη εβδομάδα. Έτσι το ματς με τη Νίμπουρκ έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου για το αυριανό παιχνίδι με την Νίμπουρκ και τις απουσίες που έχει η ομάδα:

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί το Περιστέρι winmasters στο αυριανό (4/2, 7.30μ.μ., ΕΡΤ Sports) παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, στο φινάλε της πρώτης φάσης του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν υπολογίζει τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Βασίλη Ξανθόπουλο και Κωνσταντίνο Γόντικα που έμειναν στην Αθήνα, ενώ ο Ούλιαμ Χάτσερ ακολούθησε την αποστολή στην Τσεχία, αλλά δεν θα αγωνιστεί, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.