Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός στην κάμερα της NOVA:

«Αναμφίβολα η Τενερίφη είναι μια μεγάλη ομάδα, κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο στον θεσμό, σίγουρα έρχονται να δείξουν και να κάνουν πράγματα. Ωστόσο αυτό σημαίνει πως και εμείς έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση, να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε ενόψει και της δύσκολης συνέχειας»σχολίασε αρχικά.

Σχετικά με το τι διαφορετικό θα παρουσιάσει ο Δικέφαλος: «Οι τελευταίες δυο προπονήσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Ο Κόνιαρης ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στο 100%, ο Χαραλαμπόπουλος πλέον συμμετέχει με την ομάδα, γενικά νιώθω ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο».

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα αλλά για μένα δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά, να βγάζουμε ενέργεια και να παίζει ο ένας για τον άλλον σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είναι πρόβλημα το οποίο λύνεται, δεν είναι κάτι αξεπέραστο και αυτό θα πρέπει να το φτιάξουμε».

Τέλος, ο παίκτης του Δικεφάλου πρόσθεσε ότι: «Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, να κάνουμε αυτά που συζητήσαμε τις τελευταίες ημέρες όσο πιο τέλεια γίνεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, τον κόσμο μας, ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θέλουμε».