Ιστορικές στιγμές ζει ξανά η ΑΕΚ, με τους “κιτρινόμαυρους” να κινούνται ακόμα σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μετά και την πρόκριση στο Final4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μπορεί να ξεκουράστηκαν τις ημέρες των γιορτών, όμως πλέον το μυαλό όλων είναι στην Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα μάθουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο “δικέφαλος” αναμένεται να μπει στην κληρωτίδα μαζί με τη Μονακό, την Μούρθια και τη Λούντβιχσμπουργκ, με τις 4 ομάδες να διεκδικούν το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ από την ημέρα της δημιουργίας της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton το πρωί της Πέμπτης (12/4), παρουσία των μελών της ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 12 Απριλίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46), η συνέντευξη Τύπου και η κλήρωση του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής.

Θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν τοπικοί φορείς, η ΕΟΚ και οι εκπρόσωποι των Ομάδων, που συμμετέχουν στο F4.

Σύμφωνα με το BCL η διαδικασία των αιτημάτων για διαπιστεύσεις των Μ.Μ.Ε. θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 13 Απριλίου. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.