H AEK ήταν μαγική, απίστευτη απόψε στο ΟΑΚΑ. Παρατάχθηκε μόλις με 10 παίκτες, λόγω του στοιχειού των τραυματισμών που την χτυπάει ανελέητα. Είδε τον Kinsgley Moses να αποχωρεί κι αυτός τραυματίας από το παρκέ στο 38΄. Είχε απέναντί της μια πολύ δυνατή ομάδα. Όλα ήταν εναντίον της. Η Ένωση όμως, δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρωγε σίδερα και πέτυχε το ακατόρθωτο. Κόντρα σε θεούς, δαίμονες και τραυματισμούς, η ΑΕΚ έκανε το θαύμα της, επιβλήθηκε με 77-68 της Strasbourg και έκανε το «2 στα 2» στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ μόλις με 10 παίκτες. Της έλειπαν 6 συνολικά παίκτες, οι τραυματίες, Ζήσης, Γκίκας, Slaughter, Moreira, Jankovic και ο Maciulis, που είχε πάει στην Λιθουανία, για την κηδεία του πατέρα του. Και μέσα σε όλα, έχασε και τον Kingsley Moses λίγο πριν τελειώσει το ματς. Ο Νιγηριανός τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι 2 λεπτά πριν το τέλος, αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ και δεν ξανάπαιξε (η ομάδα περιμένει πλέον τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να δει τι έχει ο παίκτης της).

Η ΑΕΚ όμως, δεν πτοούνταν με τίποτα! Κατέθεσε την ψυχή της στο παρκέ, έπαιξε τρομερή άμυνα και βραχυκύκλωσε τους Γάλλους, έβαλε τα τρίποντα στην 4η περίοδο και πήρε τη νίκη από την Strasbourg.

TA HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙ ΤΗΣ STRABOURG