Ο Γιόνας Ματσιούλις περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του στον αγκώνα (κάταγμα) τον αναγκάζει να χάσει την σεζόν. Ο Λιθουανός, όμως, δεν το βάζει κάτω με τίποτα και φυσικά δεν ξεχνάει με τίποτα την ομάδα.

Παρά τη πίκρα του για το χτύπημα της μοίρας ο Γιόνας Ματσιούλις είναι συνέχεια δίπλα στην ΑΕΚ. Ο άτυχος παίκτης των κιτρινόμαυρων προσπαθεί να την τονώσει και να την εμψυχώσει με κάθε τρόπο εν όψει της συνέχειας και φυσικά εν όψει της αυριανής (3/4) μετωπικής με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει το αν η Ενωση θα περάσει στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League για να παλέψει εκεί να διατηρήσει το στέμμα της βασίλισσας της διοργάνωσης που κέρδισε πέρσι.

Ο Ματσιούλις ζήτησε από τον κόσμο της Ενωσης να γεμίσει το ΟΑΚΑ στην αυριανή μάχη με τη Μπάμπεργκ με ένα ξεχωριστό βίντεο που έφτιαξε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της Ενωσης:

«Θα ήθελα να σας ζητήσω να υποστηρίξετε την ομάδα μας στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπάμπεργκ. Πραγματικά σας χρειαζόμαστε όλους στο ΟΑΚΑ»!

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ