Δεν της έφτανε της ΑΕΚ ότι θα παίξει χωρίς τον κόσμος της μετά την απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, το σημερινό (10/3) ματς με τη Bonn. Λίγο πριν το ήρθε και η κακοδαιμονία να της χυπήσει την πόρτα. Ο Χάρης Γιαννόπουλος υπέστη διάτρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής στη Γερμανία και δεν θα αγωνιστεί απόψε (10/3) κόντρα στους Γερμανούς, σε ένα ματς που η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία το διπλό για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και να μην πάει η σειρά σε 3ο ματς (θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, καθώς η ΑΕΚ έχει το αβαντάζ).

Ο παίκτης της ΑΕΚ υπέστη το διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση επί γερμανικού εδάφους. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, για να φανεί αν το διάστρεμμα είναι ελαφρύ ή αν είναι βαρύ και εκεί θα ξεκαθαρίσει και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Η κακοδαιμονία δεν έχει όριο στην ΑΕΚ, που έχει μάθει πάντως να πορεύεται μαζί της…
Εκτός της κομβικής αναμέτρησης με Βόννη τέθηκε σήμερα (10/03) ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και δεν θα αγωνιστεί. Με την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Αθήνα θα ακολουθήσει πλήρης απεικονιστικός έλεγχος.