Ο ΠΑΟΚ δεν θα “παίξει” τελικά την πρόκριση στον αγώνα της 29ης Δεκεμβρίου με την Igokea για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League. Θα “παίξει” τη 2η θέση στον 5ο όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας για τη φάση των play-in αγώνων!

Βλέπετε, η νίκη της (αδιάφορης) Galatasaray (5-1) επί της Nymburk (2-4) στην Τσεχία με 92-86, άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Aleksander Sekulic, στέλνοντας απευθείας στην επόμενη φάση τον ΠΑΟΚ και την Igokea. Κάπως έτσι, ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα καταλάβει τη 2η θέση στον 5ο όμιλο και ο ηττημένος την 3η.

Με αυτά τα δεδομένα, ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει στα play-ins είτε τη βελγική Filou Oostende με πλεονέκτημα έδρας (σε περίπτωση νίκης), είτε τη γαλλική Strasbourg με μειονέκτημα (εφόσον ηττηθεί).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Nymburk – Galatasaray 86-92
ΠΑΟΚ – Igokea 29/12 (19:30)

Η κατάταξη

1. Galatasaray 5-1
——————-
2. Igokea 2-3
3. ΠΑΟΚ 2-3
——————-
4. Nymburk 2-4

Τα ζευγάρια των αγώνων play-in*

ΠΑΟΚ/Igokea – Filou Oostende
Strasbourg – ΠΑΟΚ/Igokea

* Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αρχές Ιανουαρίου 2022, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες από τη διοργανώτρια αρχή. Οι σειρές είναι best of thee (στις δύο νίκες), με τις ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων να έχουν το πλεονέκτημα έδρας (σε 1ο και 3ο αγώνα, εφόσον χρειαστεί)