Αναβλήθηκε άλλο ένα ματς του Ομίλου (Γ’ Γκρουπ) της ΑΕΚ στο Basketball Champions League.  Προ ημερών το Basketball Champions League ανέβαλε το ματς της AEK με την Tsmoki Minsk στην πρεμιέρα της διοργάνωσης καθώς οι Λευκορώσοι έχουν «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό.

Την ίδια μοίρα όμως, (βλέπε: αναβολή) είχε και άλλο ματς του ίδιου ομίλου. Η Cholet (είναι στον ιδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο BCL) είχε ανακοινώσει χθες ότι «σαρώθηκε» από τον κορονοϊό και το Basketball Champions League ανέβαλε το ματς της πρεμιέρας της διοργάνωσης με την Hapoel Holon.

Η Cholet είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι μέλη της ομάδας (δεν αναφέρθηκε πάντως, στον αριθμό, ούτε φυσικά μίλησε με… ονόματα) έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19.

Η Cholet Basket είχε ενημερώσει αμέσως και το Basketball Champions League για την κατάσταση και περίμενε την απόφασή του, η οποία φαίνεται να βγήκε.

Μάλιστα την απόφαση για την αναβολή την δημοσιοποίησε η Hapoel Holon.

H ισραηλινή ομάδα ανάφερε σε ποστ που έκανε στο twitter ότι το παιχνίδι με τους Γάλλους, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 21/10 αναβλήθηκε τελικά.

Η Hapoel έστειλε επίσης τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στα μέλη της Cholet, που χτυπήθηκαν από τον Covid-19 και τόνιζε: «Τους ευχόμαστε πλήρη υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα».
Οι Ισραηλινοί ανέφεραν επίσης ότι η νέα ημερομηνία του αγώνα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
 
ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ HAPOEL HOLON