Το βράδυ της Τετάρτης (12/1), ο ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στα ευρωπαϊκά ύδατα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι άκρως ανταγωνιστικός κόντρα στην πιο έμπειρη Strasbourg στο δρόμο για την ισοφάριση και την… παράταση του Game 3 για την πρόκριση στη φάση των 16 του BCL (34-37 ημίχρονο).

Ωστόσο, ένας από τους μεγαλύτερους… δήμιους της αρμάδας από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι άλλος από τον Jarell Eddie, με τον Αμερικανό να μετράει σε 3 ημίχρονα -ή για την ακρίβεια σε 40 λεπτά- στη σειρά των Play In 38 πόντους με 8-13 τρίποντα, όντας ασταμάτητος κόντρα στο συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη!

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Fenerbahce δεν έχει εκκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θητεία του στη γαλλική ομάδα, αφού σε 4 ματς πέραν του ΠΑΟΚ μετράει μεν 10 πόντους κατά μέσο όρο (-9 σε σχέση με τα ματς με τον ΠΑΟΚ) αλλά εκτελεί με 8-21 από την περίμετρο δε -σε μια συγκυρία που κάνει πιο… φονική την απόδοσή του κόντρα στον ελληνικό οργανισμό κατά 24% (62% έναντι 38%).

Ο Eddie είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη και αν συνεχίσει σε αυτά τα μήκη κύματος αναφορικά με τις επιδόσεις του, τότε δύσκολα θα παραμείνει για καιρό στο Champions League ή το LNB