Για το κλειδί της νίκης (90-86) της ΑΕΚ επί της Bonn και της πρόκρισης στα προημιτελικά του BCL μίλησε ο Keith Langford. Ο “μπόμπερ” της “Ένωσης” τόνισε ότι η ΑΕΚ κέρδισε γιατί έδειξε την εμπειρία της στο τέταρτο δεκάλεπτο και καθάρισε το ματς και την πρόκριση.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ όμως, δεν έμεινε εκεί. Τόνισε ότι βγήκαν μπροστά στο ματς πολλοί παίκτες όπως κάνουν κάθε φορά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον Γκίκα ενώ έκανε αναφορά και στον Ray.

Αναλυτικά ο Keith Langford τόνισε: «Διαφορετικοί παίκτες βγαίνουν  μπροστά διαφορετικοί παίκτες δείχνουν πράγματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και ιδιαίτερα στον Γκίκα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε τη δουλειά στην Ελλάδα.

Είμαστε μαζί ως ομάδα για μεγάλο διάστημα. Έχουμε μια καλή μείξη έμπειρων παικτών με νέους παίκτες όπως ο Γκίκας και ο Ray. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δείξαμε την εμπειρία μας».

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε και για τον βαθμό ετοιμότητάς του μετά τον τραυματισμό του (θλάση) που τον άφησε για κάτι περισσότερο από ένα μήνα εκτός δράσης, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια του BCL όπου επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ είναι η Nymburk. «Ήμουν εκτός για έναν μήνα και προσπαθώ να φέρω και πάλι το σώμα μου στην σωστή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την μάχη με την Nymburk. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε».