Η ΑΕΚ πήγε σαν τρένο στον τελικό του Basketball Champions League. Και το πλήρωσε. Το… άλλο τρένο του Final-8, η San Pablo Burgosαποδείχθηκε πολύ ανώτερη εντός γηπέδου και ανέτρεψε τα προγνωστικά που ήθελαν την Ένωση να πανηγυρίζει το 3ο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, νικώντας την ελληνική ομάδα καθαρά και δίκαια στο ΟΑΚΑ.

Τι έφταιξε; «Δεν είναι ανάγκη να έχει πάει κάτι συγκεκριμένο στραβά. Η Burgos έπαιξε πολύ καλά. Έβαλαν σουτ και ειδικά ο Cook και ο Renfroe, τους βγάζω το καπέλο», τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα ο Keith Langford. «Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά τη χάσαμε. Πρέπει να είσαι θετικός για τη συνέχεια. Η σεζόν αρχίζει και πρέπει να βρούμε το κίνητρο για να βρεθούμε πάλι εδώ. Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε. Έτσι είναι το μπάσκετ».

Ο Tyrese Rice είπε από τη μεριά του: «Έπαιξαν πιο σκληρά, έπαιξαν όπως ήθελαν αυτοί και έβαλαν σουτ. Χάσαμε το πρωτάθλημα, δεν αισθάνομαι καλά. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα το μέλλον. Η οικογένειά μου είναι εδώ, θα πάρω το χρόνο μου και θα το σκεφτώ αργότερα».