Σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΑΕΚ με προπονητή τον Ηλία Καντζούρη,  κινείται στο σωστό δρόμο. Στη Basket League μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες  και στο Basketball Champions League έχει κάνει μία ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Pinar Karsiyaka αλλά έχει πετύχει και μία νίκη κόντρα στην Reggiana για τη δεύτερη αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Την περίοδο αυτή, οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν ωραίο μπάσκετ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Οι ξένοι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, βοηθώντας σημαντικά την ελληνική ομάδας.

Απόψε (25/10) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη γερμανική Telekom Bonn για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League, θέλει να πέτυχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση. Βάσει της εικόνας που έχει δείξει εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων ο αποψινός στόχος είναι εφικτός, αφού η νίκη επί του Περιστερίου και της Reggiana αλλά και η εμφάνιση που έκανε στην Τουρκία κόντρα στην Karsiyaka, ίσως αποδεικνύουν ότι η ελληνική ομάδα βαδίζει σωστά μέχρι στιγμής.

Το σημερινό (25/10) πρόγραμμα του Basketball Champions League:

VEF RIGA – Limoges (19:00)

ΑΕΚ – Bonn (19:30 – Cosmote Sport 4HD)

Benfica – Manresa (19:30)

Pinar Karsiyaka – Reggiana (19:30)

Tags:
ΑΕΚ