O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Dijon, αν και επέστρεψε από το -14 στο -2 στα τελευταία δευτερόλεπτα, με συνέπεια να ξεκινήσει με το “αριστερό” τον όμιλο. Παράλληλα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η πολύ δυνατή Malaga επικράτησε εκτός έδρας της Sassari με 76-87, με τους Ισπανούς να δείχνουν τις διαθέσεις του από την αρχή.

Οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες (Περιστέρι, ΑΕΚ) μπορεί να έπαιξαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά σήμερα λάμβαναν χώρα παιχνίδια για τους ομίλους τους, επομένως είχαν κι αυτές το δικό τους ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα η Reggio Emilia επιβλήθηκε εκτός έδρας της Bonn με 84-88, έπειτα από έναν αγώνα, ο οποίος ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους. Στο γκρουπ των “κυανοκίτρινων” η πανίσχυρη και φέτος Τenerife ήταν ανώτερη από την αρχή από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας Rytas Vilinius, με συνέπεια να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα (89-74) και να ξεκινήσει δυναμικά την πορεία της στον όμιλο.

Βέβαια κι άλλο ένα παιχνίδι της σημερινής ημέρας είχε ελληνικό ενδιαφέρον κι αυτό αφορά τον αγώνα της Galata του Πιστιόλη, η οποία έδειξε ότι φέτος θα είναι καλύτερη, αφού πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Ostende με 78-92. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η πρωταθλήτρια του FIBA Europe Cup Bahcesehir επιβλήθηκε της Igokea με 70-67, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Τέλος επίσης με δύσκολο τρόπο επικράτησε η Strasbourg της Falco με 81-78, με τους Ούγγρους να δυσκολεύουν περισσότερο από το αναμενόμενο τους Γάλλους.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Strasbourg – Falco 81-78

Bonn – Reggio Emilia 84-88

Ostende – Galatasaray 78-92

Bahcesehir – Igokea 70-67

ΠΑΟΚ – Dijon 66-70

Sassari – Malaga 76-87

Tenerife – Rytas 89-74

 

Tags:
bcl