Ο προπονητής της Tsmoki Minsk, Rostislav Vergun, τόνισε μετά την «ισοπέδωση» (95-69) των Λευκορώσων από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ότι η ομάδα του δεν έχει τους ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της η «Ένωση».

Από την άλλη ο Rostislav Vergun επισήμανε ότι οι παίκτες του πήραν ένα καλό μάθημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που όπως είπε: «τιμωρεί τις αδυναμίες» του αντιπάλου.

Αναλυτικά ο Rostislav Vergun τόνισε μετά το ματς: «Δυστυχώς δεν έχουμε τέτοιο ρόστερ όπως η ΑΕΚ με τόσους ποιοτικούς παίκτες. Έπαιξαν για 40 λεπτά με ποιότητα και καλό ρυθμό. Ελπίζω ότι οι νέοι παίκτες μας θα μάθουν να στέκονται όρθιοι και να φέρνουν κάτι στο παιχνίδι, αλλά και να παίζουν με ενέργεια. Ελπίζω να είναι ένα καλό μάθημα για αυτούς. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα έλεγα ότι πάντα σε τιμωρεί στις αδυναμίες σου. Βρήκε τις καλύτερες επιλογές και αυτό δείχνει την ποιότητά της».

Ο παίκτης της Tsmoki Minsk, Rob Lowery, o οποίος είναι γνωστός του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει περάσει από Κόροιβο (2014) και Νέα Κηφισιά (2015-16), ενώ το 2019 ήρθε στον Προμηθέα, αλλά στα τέλη Οκτώβρη έφυγε και πήγε στην Tsmoki Minsk, στην οποία στέριωσε, ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ήρθαμε να παίξουμε. Παίξαμε φλατ. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στο επόμενο παιχνίδι μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της».