Ο προπονητής της Bonn, Will Voigt, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε… μόνη της το ματς με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός των Γερμανών επισήμανε ότι η Bonn το πάλεψε και οι παίκτες του άξιζαν κάτι παραπάνω. Τα τελευταία 5 λεπτά όμως, ήταν απογοητευτικά για την ομάδα και εκεί όλα πήγαν λάθος.
Αναλυτικά ο προπονητής της Bonn, Will Voigt,είπε: «Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν απογοητευτικά για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη χάσαμε βολές. Όσα μπορούσαν να πάνε λάθος πήγαν για εμάς για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παλεύαμε πολύ. Μέχρι τα τελευταία λεπτά. Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι. Τα παιδιά έπρεπε να επιβραβευτούν με κάτι παραπάνω».

Ο Alec Brown, που πλησίασε το double – double (πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε και 8 ριμπάουντ) τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη στην Βόννη και να ξαναφέρει την σειρά σε 3ο ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά ο Alec Brown επισήμανε: «Μπήκαμε έτοιμοι στο παρκέ. Παίξαμε καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος το παιχνίδι ήταν κοντά όμως θεωρώ ότι τα παιδιά θα επανέλθουν την επόμενη εβδομάδα και θα φέρουμε τη σειρά εδώ».