Μετά και το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας στον κόσμο της φετινής Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ο Σπύρος Πηλιούνης της Ηλεκτρούπολης είναι με σχεδόν δέκα πόντους διαφοράς από τον δεύτερο της λίστας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μετρώντας μέχρι στιγμής 46 πόντους στα δύο δείγματα γραφής του ίδιου και της ομάδας του -με τον 24χρονο γκαρντ να μετράει δηλαδή 23 πόντους κατά μέσο όρο, ο μοναδικός με 20+ πόντους ανά βραδιά στη λίγκα.

Από εκεί και πέρα, στη δεύτερη και τρίτη θέση της εν λόγω λίστας βρίσκονται οι Δημήτρης Σερέτης (26 ετών) της αήττητης ακόμα Ευρυάλης με 38 πόντους (19 κατά μέσο όρο) και Αλέξανδρος Καράμπελας (25 ετών) της επίσης αήττητης Δραπετσώνας με 36 πόντους (18 κατά μέσο όρο).

Την πρώτη πεντάδα των σκόρερ της λίγκας κλείνουν ακόμα οι Τσορμπατζίογλου και Χατζηκίδης των Τραχώνων/Δία και Δραπετσώνας με 33 και 32 πόντους, αντίστοιχα, ενώ παράλληλα αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως τρεις ακόμα παίκτες που δε βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ έχουν ξεπεράσει επίσης το φράγμα των 30 πόντων. Ο λόγος για τους Μακρή, Ντόσκορη και Χαρούνι των Ταταύλων, ΑΟΝ Αργυρούπολης και Ελευσίνας, αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Α’ ΕΣΚΑΝΑ μετά την 2η αγωνιστική:

  1. 1. Πηλιούνης (Ηλεκτρούπολη): 46 πόντοι
  2. 2. Σερέτης (Ευρυάλη): 38 πόντοι
  3. 3. Καράμπελας (Δραπετσώνα): 36 πόντοι
  4. 4. Τσορμπατζίογλου (Τράχωνες/Δία): 33 πόντοι
  5. 5. Χατζηκίδης (Δραπετσώνα): 32 πόντοι