H  νίκη των Dallas Mavericks επί των Suns εκτός έδρας με 95-99  αποδείχτηκε πύρρειος καθώς ο Luka Doncic χτύπησε  τον αριστερό του αστράγαλο στο ξεκίνημα του αγώνα και αποχώρησε. Αγωνία στους Mavericks για τον τραυματισμό του παίκτη.

Ο Σλοβένος σταρ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού όταν πάτησε πάνω στο πόδι του Mikal Bridges και “γύρισε” τον αριστερό του αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι. Ο Doncic  έφυγε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια, με το Ντάλας να ενημερώνει λίγο αργότερα ότι ο σταρ του δεν θα επιστρέψει και πλέον μένει να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Doncic. 

Ο Σλοβένος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 0/2 σουτ και 1 ριμπάουντ σε 3 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ στην παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοσή του ήταν οι 2 πόντοι που είχε σημειώσει σε έναν αγώνα με τους Heat στις 14 Δεκεμβρίου 2019, όταν πάλι είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού έπειτα από δύο λεπτά συμμετοχής.

Για στην ιστορία, αυτό ήταν μόλις το 6ο παιχνίδι στην καριέρα του Doncic  στο NBA που απέτυχε να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων σε σύνολο 309 αγώνων, ενώ μετρούσε 211 συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων.